Friday, September 22, 2023

Boomi elects Steve Lucas as Chief Executive Officer

By ET Bureau - December 09, 2022 1 Mins Read

Boomi elects Steve Lucas as Chief Executive Officer

Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat het Steve Lucas heeft aangesteld als Chief Executive Officer. Lucas komt bij Boomi van iCIMS en heeft meer dan 27 jaar ervaring in bedrijfssoftware. Hij volgt David Meredith op, die zijn functie neerlegt om andere belangen na te streven.

Lucas heeft aanzienlijke ervaring met het leiden en besturen van enkele van ‘s werelds meest innovatieve softwarebedrijven. Voordat hij drie jaar besteedde aan het uitbouwen van iCIMS tot een vooraanstaand talentcloudbedrijf, bekleedde Lucas leidinggevende functies bij Adobe, Marketo, SAP en Salesforce.

Also Read: Factors to Ensure Data-Driven Business Operations

Als CEO van Marketo implementeerde Lucas een aanzienlijke productuitbreiding en platform groei, wat leidde tot de overname van het bedrijf door Adobe voor $ 4,75 miljard.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Check Out The New Enterprisetalk Podcast. For more such updates follow us on Google News Enterprisetalk News.AUTHOR

ET Bureau

The platform covers e entire enterprise technology space- including emerging technologies like RPA, AI, cloud, automation, and the entire gamut of digital transformation tools, strategies and management decisions.

Subscribe To Newsletter

*By clicking on the Submit button, you are agreeing with the Privacy Policy with Enterprise Talks.*